Design trubbel

Satt hela kvällen igår och nu ett tag och försökt fixa designen... Har inte gått så bra men nu har jag fixat en som får vara för tillfället iallafall!

Idag har jag varit i stallet, fick åka kommunalt ditt vilket är lite jobbigt eftersom att det tar 1 h och 5 min från min dörr till stallet:( Men det var mysigt att komma ditt och bara sköta utan att rida. Hade massa tid och kunnde licksom sköta Trixi ordentligt från grunden. Hann till och med borsta ut svansen ordentligt. *stolt*.Bild från när hon precis kommit till Swartlings, visst ser hon rädd ut stackarn.

Var faktiskt en av dom första att rida henne och sen red jag henne hela tiden och så tyckte Madde och Johanna att jag skulle börja sköta och då gjorde jag det! Så nu har jag sköt henne i 1,5 år! Min lilla bäbis<3

Ugly uggla

Nytt halsband köpt från Forever 21 i London!

Och jag tycker faktiskt inte att ugglan är ugly men det var en sån bra rubrik:)

Tidsinställt hej

Nu är jag för hoppnings viss i London och shoppar lossning bara har det skönt!!!

God saker!Mina och Syrrans påsk cupcakes, fantastiskt goda och sötta...

Tidsinställt

Nu är jag antagligen i London, och har det för hoppnings viss jätte kul!


På planet

Sitter på planet på väg till London nu och dom har wifi på planet så passar på att slänga in ett inlägg nu!
Har käkat massor av godis och choklad och pluggat lite so, vi har tydligen prov på 100!!! Sidor, blää. Har även provat att smsa med iMessage till några men det verkar funka lite halv bra men har kalla fall kunnat slänga iväg ett sms till Syrran:) Försökt till både Jeppe och Olle men det har inte funkat så bra... Men ja ja.
Kommer inte bli så mycket om ens någon uppdatering från London men har fixat några tids inställda! Lovar massa uppdatering när jag kommit hem med massa bilder från London:)

Väntar på bussen och sen blir det LONDON


TAGGA LONDON!


Laddat över bilder

Nu har jag laddat över bilder från kameran till datorn så att jag ska ha fullt minne när jag åker till LONDON! Men sen tog minnet på datorn slut så jag fick hålla på och radera massa bilder... Me´n nu är alla bilder över laddade till datorn ialla fall:)

Idag hade vi hemkunskap och hade massa roliga tävlingar där min grupp kom tvåa! Fast det var lite surt för vinnaren fick massda kakor och god saker.. Och sen så sprang njag till en buss och så vissade det sig att det var fel buss, kändes lite halv jobbigt men men. Fick ju motion i alla fall!

Sen har jag ringt till augur och av bokat undersökningen så nu ska jag göra några tids inställda till er, sen packa och så blir det stallet!Jag för ett ganska långt tag sen.

Tussan

Min otroligt sötta katt!


Hemma

Nu är jag hemma från Alma efter en grymt mysig övernattning!

Jo visste ni att popcorn är jätte nyttigt! För det innehållet massa antioxidantet som är super bra! Och att en portion popcorn innehållet mer än vad man måste få i sig varje dag, så nu kan ni äta popcorn utan dåligt samvete!!!


Nu ska jag till...

...Stallet och sen blir det sova över med Alma!


Snutte katten har somnat

Söttisen har somnat på min hand! Och datorn har laddat ut och jag har inte hjärta att sätta i laddaren!


Friday

Fredag. Härliga fredag! Idag var vi med skolan i en kyrka på schyst vandring. Det var faktiskt ganska roligt och intressant... Planer för helgen: Idag ldag laga midddag och ta det chill, plugga lite engelska (fick reda på att jag har prov på tisdag!) Imorgon, lördag: Stallet, ridning och skötning! Kanske baka innan och plugga lite inför dagarna jag kommer vara borta från skolan plus lite engelska. Söndag: Träffa små kusinerna! Och plugga inför provet.

Har inte så mycket inplanerat men jag gillar att ta dagarna som dom kommer, men som sagt lite plugg måste jag klämma in!Min stora kusin i mina små skor:)

Matte

Sitter och pluggar lite matte, blir ju borta två dagar i nästa vecka så ska göra en uppgift som matte läraren gav mig!


"Gräset är alltid grönare på andra sidan"

Jag tycker att alltför många männsikor är kräsena och bara vill ha mer. T.ex när det äntligen blivit vår och sol, ja då klagar folk på att det är för soligt och att man hatar solen i annsiktet när man tidigare hatat snön! Vist jag förstår men njut av det lilla man har. Jag har det bra, en familj som älskar mig och stötar mig även om jag kan bli extremt iriterad på dom, jag får gå i skolan vilket många skulle drömma om att få. Vist skolan är jätte jobbig och man orkar inte med alla läxor men vi får i alla fall chansen att få en bra grund utbildnig! Vi har ett val i livet, kämpa även fast det är jobbig eller att bara skita i skolan nu och få det jobbigt sen. Jag tycker att man inte hela tiden ska vija a mer och mer, gräset kommer alltid vara grönare på andra sidan och det kommer alltid vara någon som är bättre på dig i nåt ämne i skolan, det kommer alltid vara någon som har mer pengar och får allt som han/hon vill ha, någon som är bättre på dig i någon sport men grejen som jag försöker säga är att så kommer det alltid vara!

Men du är just du och även om det känns piss någon dag så är det männskligt att inte vara bäst och snyggast hela tiden!

Kraven på en idag är höga, man ska prestera bra i skolan, man ska vara snygg, ha många kompisar och helst vara bra på minst en sport eller aktivitet. Men det är svårt, var bara dig själv ingen lyckas innom allt. Det kanske är någon som känns som om den har allt men jag kan garantera att den också känner sig dålig någon dag. Gör vad som känns bäst för dig själv och tänk inte nedlåtande tankar hela tiden om dig själv.Glöm inte att varje eldsvåda är personlig!


Viste ni att...

...svenskarnas favorit samtals ämne är att prata om hur trötta eller inte trötta man är. Vilket faktiskt är ganska roligt, om man tänkerb efter så hör man minst två personer om dagen som säger att dom är trötta. Jag måste medge att jag också säger ganska ofta att jag är trött men det är oftast när jag inte har något att säga! Nu tycker jag att vi svenskar slutar klaga på allt och njuter av det lila i livet som man har!


Jag och fina Patricia<3


Lekt lite med kameran

Är inte jätte duktig på att fota men jag tycker att det är kul att ta fram kameran ibland och fota lite:) Jag gillar specielt att fota blommor, djur och goda efterrätter! Såna saker är så bra på att varab fotomodeller, dom är ju alltid stilla...


Home from school

Hemma tidigt idag! Ska bli skönt att bara vara hemma och ha tid att ta det lungt, plugga lite och bara ta det chill:)


Day 6 - Hit vill jag åka

LONDON, vilket jag ska om en VECKA! Och sen skulle ju NEW YORK vara väldigt najs!


Grekisk efterrätt

Enkel efterrätt med en grekisk touch!
Grekisk yoghurt med honung och valnötter, yummy!


Plugga plugg

Sitter och pluggar lite fysik mesans jag väntar på att Patricia ska ringa!


Morgon stund...

... har guld i mun! (eller vad man nu säger)

Sol och blå himmel, tummen upp!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu